Kostvejledning og coaching

 

 

Hvorfor er det nødvendigt med vejledning, hvis du gerne vil tabe dig?

Det er faktisk ret simpelt og helt naturligt.

De fleste af os ved godt, hvad sund kost er og hvad der sker, hvis du skifter grøntsagerne ud med fyldte chokolader - så langt hen ad vejen, ved vi jo godt, hvad der skal til.

Men hvorfor er det så, det er så svært at tabe sig? Og nærmest umuligt at holde det bagefter?

Det lykkes kun for ca 4% at holde vægten efter et vægttab(målt 12 mdr. efter). Og det er videnskabeligt bevist, at kroppens celler higer efter fedt og at komme op på den vægt, som har været højest. Det ligger så dybt i os og er et levn fra urtiden, hvor føden var knap og overlevelse afhang af, om man fik mad nok. Det kan det næppe siges at gøre i dag.

Vi lever i en del af verden, hvor vi sjælent går sultne i seng, ja måske ved vi ikke, hvordan det føles at være sulten. Der er en overflod af mad - vi skal blot gribe ud efter den.

Men den indretning i vores krop, som oprindelig skulle sørge for vores overlevelse, kan nu være en del af årsagen til livsstilssygdomme og i sidste ende for tidlig død. Ihvertfald hvis vi ikke gør noget aktivt!

De fleste med ekstra kilo på sidebenene, har prøvet utallige kure, tit med nogle kilo tabt, for blot at tage dem på igen - plus moms!

En del af forklaringen er beskrevet ovenfor, men vi kan selv gøre noget. Det er altafgørende, vi tager ansvar og arbejder med årsagen til, vi vejer for meget. Hvis ikke vi får arbejdet med hovedet, vores mindset og fundet frem til vores destruktive adfærd (som det jo er!), så kan vi hoppe og springe og forsøge at flyve op til månen. Det vil kun lykkes for ca 4%

Men er vi klar til at tage tyren ved hornene og arbejde med os selv og ikke blot kosten, så er det, den virkelige forandring sker!

Og jeg ved rent faktisk, hvad jeg taler om😉 Da jeg vejede mest, sagde vægten 130 kilo, modsat de 67 kilo, jeg ligger på i dag - og har holdt de sidste mange år. Så her hos mig, skal du ikke forklare, undskylde eller være flov - jeg ved PRÆCIS, hvordan du har det! Jeg har gået i dine sko, og ved godt, hvordan det føles og hvordan man kan have det inden i.

Jeg står klar til at guide dig hen ad vejen i retningen af et sundere og lettere liv. Du gør selv arbejdet, men jeg giver dig nogle redskaber til at få dig igennem, så du kan klare det!

 

Er du klar på en ærlig, kærlig og fantastisk rejse, hvor du ikke bare taber nogle kilo, men samtidig bliver klogere på dig selv og din krop?!

Så kontakt mig, og vi planlægger vejen sammen.

 

Jeg glæder mig til at følge dig 🧡

 

Her er de 2 pakker jeg tilbyder:

Standard pakke, kostvejledning og coaching:

Indhold:

Pris

Tilkøb

Pris

Mail med forklaring, opgaver, gode råd og 6 opskrifter

900,- kr.

Kostplan med opskrifter, 1 uge

900,- kr.

Opfølgende telefon konsultation, op til 30 min eller e-mail konsultation

Kostplan med opskrifter, 2 uger

1600,- kr.

Telefonkonsultation, pr. påbegyndt 15 min.

150,- kr.

Mailkonsultation, pr. problemstilling

150,- kr.

Personlig konsultation inkl. vejning (30 min)

300,- kr.

Vejning

50,- kr.

 

 

Udvidet pakke, kostvejledning og coaching:

Indhold:

Pris

Tilkøb

Pris

Mail med forklaring, opgaver, gode råd og 7 dages individuel kostplan

2100,- kr.

Kostplan med opskrifter, 1 uge

900,- kr.

Personlig konsultation ca. 60 min. Inkl. vejning

Kostplan med opskrifter, 2 uger

1600,- kr.

2 opfølgende personlige konsultationer á 30 min inkl. vejning

Telefonkonsultation, pr. påbegyndt 15 min.

150,- kr.

Mailkonsultation, pr. problemstilling

150,- kr.

Personlig konsultation inkl. vejning (30 min)

300,- kr.

Vejning

50,- kr.