Her hos Klinik Pilgaard tilbyder vi fysiurgisk massage, Indisk hovedmassage, også kaldet stole- eller jobmassage, kranio sakral terapi, øre- og afspændingsakupunktur og som noget nyt, nu også Recovery Boots


Fysiurgisk Massage:

Dybtegående massage, der går helt ned i muskler og bindevæv.

Massagen er velegnet til infiltrationer, der driller og som endda måske har gjort det igennem længere tid. Den positive effekt ved fysiurgisk massage er bla: Blodcirkulation i muskler forøges - Spændte og stive muskler løsnes - Spændings hovedpine kan lindres - Muskelspændinger forebygges - Bevægelighed i muskler og sener styrkes - Affaldsstofferne ophobet i musklerne udskilles. og meget mere.


Indisk Hovedmassage:

En meget afslappende massage, der forgår fuldt påklædt, siddende på en stol.

Man får masseret ansigt, hovedbund, nakke, skuldre og ryg. Det er et skønt energiboost, hvor man lige får løsnet de værste spændinger op og kommer helt ned i gear, så man er klar til verden igen bagefter.

Behandlingen er kort og meget velegnet på feks arbejdspladser eller som en hurtig opladning af batterierne i en travl hverdag.


Kranio sakral terapi (KST):

Kranio sakral terapi er en meget blid og effektiv massageform. Med blide tryk på ca 5gr. kan man afhjælpe bla. piskesmæld, kæbespændinger, stress, depression og flere både fysiske og psykiske udfordringer.

Alle kan tåle KST, da denne form for behandling er skånsom.

Det handler om at skabe balance i kroppen, så der er optimal mulighed for at krop og sind trives, samt at skabe frit flow for spinalvæsken.


Øre- og afspændingsakupunktur:

Behandling for afvænning (tobak, sukker og andre stimulerende stoffer):


Akupunkturen skal ses som hjælp til selvhjælp.

Det kræver en indsats af dig selv; vilje og beslutsomhed er det vigtigste!

Du skal være klar og have taget beslutningen om, at NU gør jeg det!

Akupunkturen kan hjælpe mod abstinenser og give ro, styrke kroppen til at modstå trangen og hjælpe psyken på vej i processen.

Man skal ikke forvente, 1 behandling er nok, ofte skal der bruges 3-5 behandlinger sammen med din egen beslutsomhed og vilje.

Det er med andre ord ikke en mirakelkur, men en hjælp til at komme igennem processen på en måde, der er lidt nemmere end uden akupunktur.

Akupunktur er anerkendt behandlingsmetode af WHO og erfaringerne er store.


I klinikken bruges kun tynde, sterile engangsnåle samt små kugler, der kan sættes i øret med plaster (bryder ikke huden).


Recovery Boots:

En behandling med Recovery Boots er smertefri og foregår i liggende stilling.

Behandlingen kan tilrettelægges, så den har effekt som restituition, reahabilitering, lymfe/ødem drænage eller som massage.

Der er gavnlig effekt på bla. dårlig blodcirkulation, forhøjet blodtryk, hævede ben/fødder, smertelindrende og øget bevægelighed hos gigt patienter, rastløse ben, åreknuder samt blodsprængninger, forstuvninger omm.


Massage med varme sten(Hotstone):

Massage med ca. 60 grader varme basaltsten. Smelter nærmest gamle spændinger væk, er dybt afslappende og varmer både krop og sjæl. Genstridige infiltrationer forsvinder og de varme sten bruges som redskab til at løsne total op, helt nede i dybden af musklerne.

Fuldstændig fantastisk behandling, som du burde unde dig selv!