Min Baggrund:


Klinik Pilgaard er drevet af mig, Gitte Pilgaard Thomsen, som er uddannet fysiurgisk massør og har taget flere kurser i behandlingsformer som indisk hovedmassage og kranio sakral terapi.

Mit hjerte banker for at hjælpe mine medmennesker med deres lidelser og for at yde den absolutte bedste behandling til hver enkelt.

Det er min store passion!

Igennem min opvækst, har jeg altid masseret min far, som arbejdede på slagteriet, og min interesse blev vakt, da jeg opdagede, hvordan jeg med mine hænder, kunne lindre ømme muskler og rent faktisk gøre en forskel for hans velbefindende.

Igennem årene kunne jeg godt mærke, jeg kunne noget særligt med mine hænder, og tog derfor uddannelsen som fysiurgisk massør i 2016.

Det gjorde ikke min interesse for alternativ behandling mindre!


I denne fortravlede verden, hvor alt bare skal gå hurtigere, er det vigtig at passe på sig selv. Vi er fantastiske til at symptombehandle her i Danmark, men det allervigtigste er altså at fjerne årsagen til vores dårligdomme.

En massage er ikke "bare" massage. Det er gavnligt på så mange punkter og kan virkelig gøre underværker for både krop og psyke.

Og hvem fortjener ikke en timeout og at have det godt?!


Jeg vil gøre mit absolut bedste for at give dig en god oplevelse, når du besøger mig på klinikken, så tøv ikke med at Kontakte mig, hvis du vil vide mere, eller booke en tid Her, hvis du kunne tænke dig en behandling.


Jeg glæder mig til at se dig!😊